Priroda, zabava i wellness

U našem hotelu, na popularnoj destinaciji Crne Gore, zadovoljavamo i vašu želju za opuštanjem i želju za zabavom.
Bilo da jednostavno želite da se odmorite od svakodnevnog života ili tražite zabavu i aktivnosti, imamo pravu ponudu za vas. Prekrasna priroda Crne Gore i brojne mogućnosti u hotelu i van njega pozivaju vas na dane pune iskustava. Opuštanje u Aquapura SPA predstavlja idealnu ravnotežu aktivnom provođenju slobodnog vremena.

Radno vreme

Tretmani svakodnevno
od 08:00 do 21:00h

 

Igrajte i opustite se

U Kazinu Queen u našem hotelu imate priliku da ubrzate puls daleko od sporta i okušate sreću u ruletu, blekdžeku ili pokeru. Da biste se smirili nakon uzbudljive igre, preporučujemo opuštajući provod u našem Spa centru, na primjer uz „Aquapura Feel - Good“, kombinaciju refleksologije stopala i opuštajuće masaže leđa. 

Osjećajte se dobro - u prirodi i u svojoj koži

Crna Gora nudi jedan od najuzbudljivijih pejzaža u Evropi. Brojni nacionalni parkovi upečatljivo svjedoče da je tako. Bilo da želite da uživate u danu prepunom utisaka ili da se opustite nakon dugog pješačenja, naše dobro obučeno Spa osoblje će vas rado savjetovati o pravom tretmanu. Tretman "Marine Body Wrap" uz nježni piling, pakovanje za tijelo od algi i masažu cijelog tijela oslobodiće vaše mišiće i dati vašem tijelu pažnju koju zaslužuje.