Team Building & Incentive

Crna Gora je mala zemlja, ali nadaleko poznata po svojoj gostoprimljivosti. U hotelu Falkensteiner Montenegro svakom događaju posvećujemo posebnu pažnju i trudimo se da ispunimo očekivanja naših gostiju. Lociran na malom uzvišenju, samo 200m od obale a 4 km od grada Budve, nudi savršene uslove i okruženje za uspešan poslovni događaj. 

Upit

Team Building & Incentive

Neka vas Boka inspiriše!

Bez obzira da li u Boku dolazite kopnom ili morem - vaše iskustvo će biti isto - Boka će vas fascinirati! Okružena planinama, Boka je najjužniji fjord u Evropi. Dođite da plovite ili šetate kroz zaliv Boke Kotorske i pustite da vas inspiriše njena ljepota. 

Istražite Stari grad u Budvi

Budva je jedan od najstarijih gradova na jadranskoj obali, sa istorijom od oko 2500 godina. Danas je Stari grad ostao na poluostrvu i ima sve atribute starog mediteranskog grada. Izgubite se u njegovim uskim ulicama, brojnim istorijskim znamenitostima i spomenicima.

Pratite vjetar na Adi Bojani

Smještena u zaštićenom prirodnom području, okružena dinama i čistom lepotom, ukrašena mediteranskim biljem, Ada je mjesto u koje se posjetioci obično zaljube na prvi pogled. Ada je idealno mjesto za kitesurfing, samo treba pratiti vjetar. 

Naš event tim vas očekuje!

Falkensteiner Hotel Montenegro
Ulica Narodnog Fronta bb
ME-85315 Bečići
Tel: +382 (0)3368 5000
meet.montenegro@falkensteiner.com

Upit