Plaža & Bazeni

Zadovoljstvo i zabava

Da li više volite da ronite u moru tokom svog odmora iz snova, ili biste radije skočili u jedan od bazena u našem hotelu? Ako ne želite da birate, onda ste na pravom mjestu, u hotelu Falkensteiner u Crnoj Gori, koji ima sve sadržaje za savršeni ljetnji odmor, uključujuži plažu i zatvoreni i otvoreni bazen. U hotelu se nalazi i novootvoreni bazen u okviru uređene bašte, a osim toga, gosti imaju ekskluzivni pristup obližnjoj bečićkoj plaži gdje mogu na miru da plivaju i rone u čistom moru. 

UŽIVAJTE U PREDIVNOM POGLEDU

Probudite se ujutru i odmah započnete dan tako što ćete uskočiti u hotelski bazen – zar to ne zvuči sjajno? Onda zamislite kakav je osjećaj kada uskočite u panoramsku bazen uskočite u panoramsku bazen koji vas neće samo rashladiti već i oduševiti predivnim pogledom. To je upravo ono što očekuje naše goste tokom boravka u našem hotelu u Crnoj Gori. 

Renovirani zatvoreni i otvoreni panoramski bazen pružiće vam osjećaj raskoši dok uživate u pogledu na more i okolni krajolik. Možete da se zavalite i opustite u ležaljkama na prostranoj terasi. Suncobrani će vam obezbijediti hlad pružajući vam udobnost koju svaki naš gost zaslužuje. 

 

NAŠ NOVI BAZEN U BAŠTI

Novouređena bašta sa bazenom pruža vam još jedan način da se rashladite u samom srcu našeg hotela.
Ugodan dan pored bazena ne može se zamisliti bez još jedne stvari – ukusnih jela i poslastica, kao i osvježavajućih koktela. Pored našeg vrtnog bazena se nalazi i naš LAT 42.2 Grill & Bar, tako da vam i ova želja može biti ispunjena. 
 

PLAŽA BEČIĆI NA KORAK OD VAS

Ljubiteljima plaže će se takođe isplatiti dolazak i boravak u hotelu Falkensteiner Montenegero. Plaža Bečići nalazi se na samo 200 metara udaljenosti i jedna je od najlepših evropskih plaža. 
Naša hotelska plaža deo je ove prelepe plaže a njena privatnost vam garantuje dovoljno prostora kako biste mogli da uživate u svom odmoru, daleko od gužvi ostalih mjesta prepunih turista. 
Ovdje imate dovoljno prostora da do mile volje uživate u kristalno čistoj tirkiznoj vodi i da vam odmor ostane zauvijek u lijepom sjećanju. Naravno, udobne ležaljke sa suncobranima vam stoje na raspolaganju – besplatno i isključivo za goste hotela.