DOŽIVITE CRNU GORU

Ljepotica smještena između planina i mora

Zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji na crnogorskoj obali, Falkensteiner Hotel Montenegro je idealno polazište za niz aktivnosti. Istražite Budvansku rivijeru ili posjetite slikovite gradove na tom području i jedinstveno ostrvo Sveti Stefan. Dalje, pođite na džogiranje i istražite mediteransku obalu kopnom, ili se uputite na snorkling kako biste je doživjeli iz vode.  Iznajmite opremu za vodene sportove i pustite da vjetru i moru da vas nose.

Da li biste se možda radije upustili u neku drugačiju avanturu? Onda pođite u kazino Queen u našem hotelu i okušajte sreću na ruletu, ajncu ili pokeru. Štagod da izaberete, garantujemo vam odličan provod kod nas u Crnoj Gori.

Doživljaj

Otkrijte događaje u Budvi i u Falkensteiner hotelu Montenegro. Od specijalnih kulinarskih tematskih večeri do neobičnih krstarenja ili sportskih aktivnosti.

Lokalne Atrakcije

Tražite stvari koje treba raditi u blizini Budve? Tada se prepustite inspirisanju naših savjeta za izlete i otkrijte prirodne ljepote Crne Gore, kao i brojne sportske aktivnosti na otvorenom.

Aktivnost

Bez obzira da li provodite odmor na plaži, bavite se sportom, kupujete, posećujete kulturne tačke ili posećujete Budva Beach Parti ili okušate sreću u kockarnici: u Budvi i oko nje naći ćete brojne aktivnosti po vašem ukusu.

Sport

Samo ležanje na plaži nije dovoljno uzbudljivo za vas? Da li želite da izazovete svoje tijelo, a možda i istražite dijelove Crne Gore? Tada je Falkensteiner Hotel Montenegro pravo mesto za vas!