IZVRSNI KULINARSKI SPECIJALITETI CRNE GORE

Kulinarski specijaliteti u našem hotelu

Ubijeđeni smo da u odmoru možete uživati samo ako ga doživite svim svojim čulima. Zbog toga, u hotelu Falkensteiner, posebnu pažnju poklanjamo kulinarskim doživljajima koji će sasvim verovatno premašiti vaša očekivanja.

Nakon opuštanja na plaži, goste očekuje kombinacija lokalnih, mediteranskih i internacionalnih jela, koje su naši iskusni kuvari brižljivo pripremili u jednom od najboljih restorana u Budvi. Neka vaša čula uživaju u mediteranskom načinu života. 

Savjet za pravi užitak: Započnite odmor šoljicom kvalitetne kafe ili osvježavajućim koktelom u našem Level 0 Lounge baru kako biste već na samom početku osjetili čari odmora.

SAVRŠEN GASTRONOMSKI UŽITAK

Neka naši kuvari razmaze vaša čula

Level 0 Lounge Bar i Restoran

U à la carte restoranu u okviru hotela, koji čini dio otvorenog prostora u okviru našeg Level 0 Lounge-a, sladokusci mogu uživati u bogatom izboru ukusnih à la carte jela.

Mara's Show Kitchen

U Mara's Show Kitchen restoranu jela se pripremaju pred vama i za doručak i za večeru. To nije samo užitak za vaše nepce, već i raj za oči!

LAT 42.2 Grill & Bar

Ako želite da budete pored bazena, a ne biste da budete bez hladnog pića, tada se uputite u naš LAT 42.2 Grill & Bar.

LONG 18.8 Beach Club – Bar i restoran

Smješten je na samoj plaži i pruža veliki izbor internacionalnih i lokalnih jela, ali i lagane obroke i veliki izbor pića. Link do menija