Crnogorska kuhinja sa međunarodnim uticajima

Gde se tradicija spaja sa modernim

Falkensteiner filozofija užitka se zasniva na uvjerenju da je odmor u potpunosti uspješan samo kada se doživi svim čulima. Kulinarske avanture doprinose tome u velikoj mjeri, zbog čega vas upoznajemo sa crnogorskom kuhinjom i njenim tipičnim specijalitetima u našem hotelu. Pored toga, možete se radovati internacionalnim jelima koja upotpunjuju naš mediteranski repertoar hrane. Prijatan odmor sa mnogo aspekata ukusa!

Highlights

 

  • Ukusan doručak i večera sa panoramskim pogledom na Jadransko more
  • Fina gurmanska kuhinja sa regionalnim mediteranskim proizvodima, međunarodno inspirisana 
  • Pool Bar & Pizzeria Taverna sa á la carte uslugom

Autentična kuhinja interpretirana na moderan način

Baš kao što i sama balkanska država rezultira uzbudljivom mješavinom tradicije i inovativnih međunarodnih uticaja, naš kulinarski koncept takođe odražava ovu uzbudljivu interakciju. Doživjećete kombinaciju lokalnih mediteranskih poslastica crnogorske nacionalne kuhinje, uparene sa popularnim delikatesima iz cijelog sveta. Ovdje se kulinarski užici primorskog regiona susreću sa klasicima ulične hrane.

Dijetetske navike

Falkensteiner Hotels & Residences su istrenirani za ketering svojih gostiju sa posebnim dijetetskim navikama. Naravno, uzimamo vaše potrebe u razmatranje i prilagođavamo ih vašem ukusu. Bilo da je veganska ili vegetarijanska ishrana, bez glutena ili niskog ugljenih hidrata - kod nas ste u pravim rukama: ujutru, u podne i uveče. Molimo vas da nas obavestite već u toku vaše rezervacije, ili neposredno pre dolaska, o vašim posebnim navikama u ishrani.

SAVRŠEN GASTRONOMSKI UŽITAK

Neka naši kuvari razmaze vaša čula

Mara's Kitchen Restaurant

Kod nas u restoranu Mara's Kitchen očekuje vas veliki švedski sto sa delikatesima svih vrsta.

Level 0 Lounge Bar i Restoran

Naš Level 0 Lounge se sastoji od bara u lobiju i bara pored bazena, kombinujući dva restorana sa različitim karakteristikama.

Pizzeria Taverna

Stvoren da se razmazite i opustite - takođe kulinarski.

RADNO VRIJEME

 

Mara's Kitchen Restaurant
Doručak od 7.00 do 10.30 
Večera od 6.30 do 9.00              

Pizzeria Taverna
od 12.00 do 20.00                                                            

Level 0 Lounge
od 8.00 do 24.00