Fina kuhinja Crne Gore

Kulinarski užici u našem hotelu

Uvjereni smo da možete zaista uživati u odmoru ako ga doživite sa svim svojim čulima. Zato u Falkensteiner-u stavljamo poseban naglasak na kulinarska iskustva koja prevazilaze vaša očekivanja.

Možete se radovati kombinaciji domaćih, mediteranskih i internacionalnih jela, s ljubavlju pripremljenih od strane našeg iskusnog kuvara. Neka mediteranski životni stil pruži užitak vašem čulu ukusa.

Savjet za uživanje: Počnite svoj odmor sa predivnom aromatičnom šoljom kafe ili osvježavajućim koktelom u našem Lobby Bar-u, tako da zaista možete ući u raspoloženje za odmaranje.

Kulinarski užici u Crnoj Gori

Ono što nudimo je individualno koliko sami želite: zato gosti u Falkensteiner Hotelu Montenegro mogu birati između kulinarskih poslastica ili isključivo uz doručak ili polupansion. Za doručak, razmazit ćemo vas bogatim švedskim stolom u našem restoranu sa otvorenom kuhinjom, s hranom svježe pripremljenom vama na uvid.

Uživajte u raznovrsnoj ponudi: nakon opuštajućeg dana, možete birati između restorana sa otvorenom kuhinjom i našeg a-la-carte restorana uveče.

No, bez obzira na to što se odlučite, od 7.30 do 1 ujutro možete uživati u ukusnim zalogajima ili osvježavajućim pićima u jednom od naših restorana.

U a-la-carte restoranu, koji je dio našeg otvorenog lobby bara i restorana, gurmani mogu uživati u širokom izboru ukusnih jela po narudžbi. Bilo da se radi o internacionalnom, mediteranskom ili tipičnom crnogorskom - tu je nešto za zadovoljiti svaku kulinarsku želju. Kulinarski doživljaj nadopunjuje fantastičan pogled na okolni pejzaž sa terase restorana.

To čini naš Lobby Bar I restoran savršenim mjestom za uživanje u opuštajućem aperitivu prije jela, za piće ukusni šareni kokteli ili samo za uživanje u savršenom kraju dana sa pogledom koji oduzima dah. Veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, laganih jela i grickalice su na raspolaganju tokom cijelog dana.

U restoranu sa otvorenom kuhinjom pripremaju se jela i obroci pred vama za doručak i večeru. To znači da to nije samo poslastica za pojesti: to je i poslastica za vidjeti!

Bar i restoran na plaži nalaze se na manje od 200 metara od hotela. Smješteni su na samoj plaži, tu se nudi širok spektar međunarodnih i lokalnih jela, ali i lagani obroci i veliki izbor pića.

Ako samo želite da budete pored bazena, ali ne želite da propustite hladno piće, onda morate probati boravak u našim barovima u bazenu. Tu se služe osvježavajuća pića i odlična hrana - pored našeg panoramskog bazena i našeg bazena.