Mediteranski ukusi

GASTRONOMSKA PONUDA U HOTELU Montenegro

Izvrsna kuhinja, sa najraznovrsnijim doručkom i bogatom večerom je naravno sastavni dio nezaboravnog hotelskog iskustva tokom Vašeg odmora. U hotelu Montenegro uživaćete u kombinaciji lokalne, mediteranske i internacionalne kuhinje.

U hotelskom à la carte restoranu gurmani će moći da uživaju u širokom izboru najukusnijih a la carte jela. Bilo da volite internacionalnu, mediteransku ili tipično crnogorsku kuhinju, ovda nijedna kulinarska želja neće ostati neispunjena. Ovaj gastronomski užitak zaokružuje fantastičan pogled sa terase restorana na prelijepu jadransku obalu.

Lobi bar je pravo mjesto da se opustite uz aperitiv prije večere, ili neki ljetnji koktel, kao i za nezaboravno veče uz uživanje u pogledu koji oduzima dah. U ponudi je širok izbor pića, bezalkoholnih napitaka, koktela kao i laganih jela i snekova.

Za vrijeme doručka i večere u glavnom hotelskom restoranu neka od jela se pripremaju direktno ispred gostiju, što predstavlja pravo uživanje i za oči.  

Plažni bar i restoran se nalaze na manje od 200 m od hotela. Dnevni meni, snekovi i velik izbor pića poslužuju se direktno na plaži.

À la Carte Restoran

  • Svakog dana 19:00 - 23:00


Glavni restoran

  • Doručak 7:30 – 10:30
  • Večera 18:30 – 21:00


Lobi Bar

  • Svakog dana 8:30 – 1:00


Plažni bar i restoran

  • Svakog dana 8:30 – 22:00