Fina kuhinja Crne Gore

Kulinarske poslastice našeg hotelu

Uvjereni smo da možete zaista da uživate u odmoru samo ako ga doživite svim čulima. Zato u Falkensteiner-u posebnu važnost pridajemo kulinarskim iskustvima koja mnogostruko prevazilaze Vaša očekivanja.

Možete da uživate u kombinaciji domaćih, mediteranskih i internacionalnih jela, koje s ljubavlju priprema naš iskusni kuvar. Dozvolite da mediteranski stil života pruži užitak Vašem čulu ukusa.

Savjet za uživanje: Započnite odmor šoljicom mirisne kafe ili osvježavajućim koktelom u našem Lobby baru, neka Vas obuzme istinsko raspoloženje za odmor.

Kulinarske poslastice u Crnoj Gori

Naša ponuda je u potpunosti prilagođena Vašem ukusu: zato gosti u Falkensteiner Hotelu Montenegro mogu da biraju da rezervišu smještaj sa kulinarskim poslasticama isključivo uz doručak ili polupansion. Za doručak ćemo Vas razmaziti bogato postavljenim stolom u restoranu sa otvorenom kuhinjom i hranom koja se priprema pred Vama.

Uživajte u velikom izboru raznovrsne ponude: nakon opuštajućeg dana, uveče možete da birate između restorana sa otvorenom kuhinjom i našeg à-la-carte restorana.

No, za šta god da se odlučite, od 7.30 h ujutro do 1.00 h poslije ponoći možete da uživate u ukusnim zalogajima ili osvježavajućim pićima u nekom od naših restorana.

U à-la-carte restoranu, koji čini dio našeg otvorenog Lobby bara &r estorana, sladokusci mogu da uživaju u širokom spektru ukusnih à-la-carte jela. Bilo da se radi o internacionalnom, mediteranskom ili tipično crnogorskom jelu – uvijek će se naći nešto čime ćemo zadovoljiti svaku kulinarsku želju. Kulinarski doživljaj upotpunjuje fantastičan pogled s terase restorana na okolni pejzaž.

Sve navedeno čini naš Lobby bar & restoran savršenim mjestom za uživanje u opuštajućem aperitivu prije jela, za ispijanje ukusnih šarenih koktela ili jednostavno za uživanje u savršenom smiraju dana uz pogled koji oduzima dah. Tokom cijelog dana na raspolaganju Vam je veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, laganih jela i zakuski.

Tokom doručka i večere, u restoranu sa otvorenom kuhinjom pripremaju se hrana i obroci pred Vama. Nije to samo poslastica za nepca već i poslastica za oči!

Bar i restoran na plaži nalaze se na nepunih 200 metara udaljenosti od hotela. Smješteni su na samoj plaži, gdje se nudi mnoštvo internacionalnih i lokalnih jela, ali i lagane zakuske i veliki izbor pića.

Ako želite da budete pored bazena, a ne želite da propustite rashlađeno piće, onda morate da probate naše barove na bazenu. Tamo služimo osvježavajuća pića i izvanrednu hranu – kako pored našeg panoramskog bazena tako i pored bazena u vrtu.

Lobby Bar i Restoran

  • Svakog dana: 08:30 – 01:00

Poslužiti u restoranu

  • Doručak, svakog dana 07:30 – 10:30
  • Večera, svakog dana 18:30 – 21:00

Plažni bar i restoran

  • Svakog dana 08:30 – 22:00