Sastanci & Promocije

Nađimo se u Crnoj Gori!

Bilo da tražite idealan prostor za kongres, poslovni sastanak, privatni događaj ili venčanje, sa svojim modernim i savršeno uređenim prostorom za sastanke koji se prostire na površini od preko 500 m2,  hotel Falkensteiner Montenegro predstavlja idealno mjesto za sastanke i konferencije svih vrsta. Jedinstveno okruženje koje odiše Mediteranom, odlična kuhinja i posvećeno osoblje obezbijediće da vi i vaši gosti imate  nezaboravan događaj. Nudeći višenamjenske sale za sastanke i banket sadržaje za održavanje događaja do 200 gostiju, smešten u blizini istorijskog grada Budve, na samo 25 km od aerodroma u Tivtu. Montenegro pružiće nezaboravno iskustvo za vas i vaše goste.

Upit

Kapacitet sala

Zadivljujuće mogućnosti organizovanja sastanka i banketa u kombinaciji sa prostranim površinama stvaraju mjesto koje zrači kreativnom i inspirativnom atmosferom i garantuje uspjeh vašeg događaja.

Organizujte vaš budući događaj sa nama. Na raspolaganju su:
 
Banquet Hall - 301 m2
New Perspective– 94,50 m2
Imagination on mind- 108,40 m2
On the go- 30 m2

Falkensteiner seminar paket

Dnevni Konferencijski Paket

Želimo da budete u mogućnosti da se u potpunosti koncentrišete na svoj seminar - a mi ćemo se pobrinuti za planiranje i organizaciju! Samo nam recite dan, planirani broj učesnika i posebne želje i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Naša ponuda

Iznajmljivanje sale za konferencije 
Projektor, platno i flip-čart 
Jutarnja i popodnevna kafe pauza 
Ručak (set-menu ili bife)
Osveženje u sali (voda)
Bežični Internet 

Dozvolite da vas inspirišemo!

Bilo da planirate konferenciju, tim bilding, sastanak, privatnu proslavu ili vjenčanje,  biće nam zadovoljstvo da kreiramo paket pripremljen upravo po Vašoj mjeri i prema Vašim potrebama. 


Konferencija ili sastanak u jednoj od naših sala za događaje 

Planirate manje okupljanje? Na raspolaganju su naši apartmani sa čijih terasa se pruža prijelep pogled na Jadransko more, savršen izbor za nezaboravne manje događaje ili okupljanja. 

Naš klub Taverna nudi mogućnost za privatne zabave ili eksluzivnu večeru pružajući vam eksluzivan prostor samo za vas

 

Team Building & Incentives

Bilo da je u pitanju sastanak odbora direktora ili prezentacija proizvoda ili ekskluzivan promotivni program, biće nam zadovoljstvo da organizujemo vaš događaj u potpunosti u skladu sa vašim željama i da priredimo nezaboravan doživljaj za vaše goste u ovom čarobnom okruženju.

Team building & podsticaji

Neka vas Boka inspiriše!

Bez obzira da li u Boku dolazite kopnom ili morem - vaše iskustvo će biti isto - Boka će vas fascinirati! Okružena planinama, Boka je najjužniji fjord u Evropi. Dođite da plovite ili šetate kroz zaliv Boke Kotorske i pustite da vas inspiriše njena ljepota. 

Team building & podsticaji

Naš event tim vas očekuje!

Falkensteiner Hotel Montenegro
Ulica Narodnog Fronta bb
ME-85315 Bečići
Tel: +382 (0)3368 5000
meet.montenegro@falkensteiner.com

Upit