AKTIVNOSTI I BORAVAK NA OTVORENOM

Jedan hotel – beskranje mogućnosti

Hotel Falkensteiner Montenegro je nedavno renovirani hotel, savršen za opuštajući odmor u Budvi koji se nalazi na malom uzvišenju usred živopisnih pejzaža Mediterana s pogledom na Jadransko more. Naša privatna plaža, dio čuvene plaže Bečići, udaljena je samo 200 metara. Uronite u kristalno čistu vodu i uživajte u jedinstvenom okruženju ove preljepe šljunkovite plaže. Odsjednite u hotelu u Budvi i uživajte u čarima morske vode i osvježenju u vrelim ljetnjim danima. Isprobajte neke od  brojnih aktivnosti na vodi koje vam stoje na raspolaganju i koje neće ostaviti ravnodušnim čak ni one iskusne aktivne putnike.

odmor za pamćenje

Posjetite Budvu i obezbijedite sebi odmor za pamćenje. Ovaj romantični grad na jadranskoj obali nalazi se na udaljenosti od samo 45 minuta šetnje ili 10 minuta vožnje. Istražite male živopisne ulice starog grada kroz laganu šetnju i posjetite zanimljive istorijske spomenike.  Napravite pauzu u jednom od mnogobrojnih uličnih kafića i osjetite mediteranski duh u Crnoj Gori.

Za savršen balans, možda bi vam prijalo malo akcije? Možete da istražite živopisni podvodni svijet ako zaronite u dubine mora u blizini obale Crne Gore.

Ili okušajte sreću u našem kazinu u okviru hotela. Sigurni smo da će se za svakog naći ponešto…