Dobro došli u
Hotel Falkensteiner Montenegro

Nezaboravan odmor na plaži u prelijepom okruženju

Hotel Falkensteiner Montenegro vam želi dobrodošlicu u Budvu – istinski dragulj ušuškan u slikovitom pejzažu obale Jadranskog mora. Smješten na brdu, okružen bujnim zelenilom sa ekskluzivnim prilazom hotelskoj privatnoj plaži, ovaj hotel gostima pruža maksimalno uživanje u mediteranskom duhu.

Nudimo vam nezaboravan i opuštajući odmor. U našem hotelu ćete iskusiti niz uzbudljivih doživljaja, osjetićete čari izvrsne kuhinje, kao i poseban ambijent ispunjen savremenim sadržajima i uslugom koja se prilagođava samom gostu.

Obližnja plaža i kristalno plavo more pozivaju vas na opuštajući boravak i nude vam čitavu lepezu kopnenih i vodenih sportova. Turistički i kulturni centar crnogorske obale, Budva, nalazi se na samo desetak minuta. Uske, živopisne uličice, ulični kafići i istorijski spomenici, čine ovaj grad na Rivijeri savršenom turističkom destinacijom. 

SVE INFORMACIJE O NAŠIM MJERAMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

HIGHLIGHTS

Smješten u blizini plaže

Beach Club – bar i restoran na plaži

Internacionalna i mediteranska kuhinja

Panoramski bazen i bar na bazenu

Potpuno nova bašta sa otvorenim bazenom

Acquapura SPA centar sa saunama, parnim kupatilima, luksuznim tuševima i đakuzijem, koji se prostire na 1.500 m²

Casino sa živom igrom i Omaha pokerom uz uključeno piće tokom igre

Bezbroj aktivnosti i izleta u Budvi i okolini

Sala za seminare  i korporativne događaje

Idealna lokacija za vjenčanja

Direktni letovi iz Beograda

Fina kuhinja
Crne Gore

Gastronomski užici u našem hotelu

Uvjereni smo da se u odmoru može uživati samo ako ga osjetite svim čulima. Sada se možete radovati kombinaciji lokalnih, mediteranskih i internacionalnih jela koja za vas sa ljubavlju priprema naš iskusni šef kuhinje sa svojim timom. Neka mediteranski životni stil obraduje vaše nepce.

Savjet za uživanje: Započnite odmor šoljom predivne, aromatične kafe ili osvježavajućim koktelom u našem lobi baru kako biste ušli u raspoloženje za odmor.

Plaža i bazeni

Uživajte u predivnim plažama, našem „infinity“ bazenu i novoj bašti

Da li više volite da uronite u more tokom svog odmora iz snova ili da uživate u opuštajućem kupanju u jednom od hotelskih bazena? Ako volite obije stvari, Falkensteiner Hotel Montenegro je pravo mjesto za vas: na raspolaganju su vam unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i dodatni spoljašnji bazen u novouređenoj zelenoj bašti, ali takođe i ekskluzivan pristup obližnjoj privatnoj hotelskoj plaži.

Wellness i SPA

Čista relaksacija

Voda je osnovni element u našem prostoru namijenjenom za wellness. Ova činjenica se ogleda u našoj impresivnoj sauni i bazenu, kao i u brojnim SPA tretmanima i tretmanima ljepote. Naš SPA koji se prostire na 1.500 m² sadrži veliki prostor sa saunom i bazenom gdje ćete moći da se opustite, kao i prostor od 60 m² predviđen za fitnes u kojem možete da vježbate i riješite se tog viška energije.

Tretmani

Ponude u
Falkensteiner Hotel Montenegro

Sobe i Apartmani u
Falkensteiner Hotel Montenegro

Comfort Soba

Naše sobe „Comfort“ nude veliki prostor od 25m2 za 2 osobe. Osim toga, one sadrže balkon, LCD TV, klima uređaj sa individualnom regulacijom, mini-bar, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene sa dva pojedinačna kreveta ili bračnim krevetom.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Superior Soba

Kao i sve druge naše sobe, i sobe „Superior“ nude balkon i LCD TV, klima uređaj, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene krevetima za jednu osobu ili bračnim krevetom sa sofom na razvlačenje za odrasle ili decu.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Deluxe Soba sa Pogledom na More

Naše dvokrevetne sobe „Deluxe“ s pogledom na more imaju balkon, kao i LCD TV, klima uređaj, mini-bar, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene bračnim krevetom ili sa dva pojedinačna kreveta

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Junior Apartman

Prijatna atmosfera u prostoru od 60 m2. Opustite se na balkonu i uživajte u komforu ovog apartmana. Junior apartman je opremljen sa bračnim krevetom, sa sofom na razvlačenje za odrasle ili decu u dnevnoj sobi.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Senior Apartman

65-100 m2 stambenog prostora za do 2 osobe. Spavaća soba s bračnim krevetom, jedna ili dvije kupaonice u svakom starijem apartmanu.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa Jacuzzi

118m2 raspoređeno u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi i kupatilu sa tušem i jacuzzijem odvojenim staklenim zidom, balkonom 38m2 sa pogledom na more.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa Saunom i Jacuzzi

187m2 na 2 sprata, podeljene u 2 povezane spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i balkonom, dnevni boravak i trpezarija sa čajnom kuhinjom i prostorom za do 4 osobe. Privatna sauna i vhirlpool.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa 2 Spavac e Sobe

69-91m2 stambenog prostora za do 4 osobe sa 2 spavaće sobe, sopstvenim kupatilom, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom i prostranim balkonom.

Pročitajte više OD

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Podijeli svoje trenutke sa

@falkensteiner_hotels