Dobro došli u
Hotel Falkensteiner Montenegro

Prvi Adults Only Hotel u Crnoj Gori

Hotel Falkensteiner Montenegro vam želi dobrodošlicu u Budvu – istinski dragulj ušuškan u slikovitom pejzažu obale Jadranskog mora. Ovo je prvi hotel u Crnoj Gori,  namijenjen gostima i porodicama sa djecom starijom od 14 godina. Smješten na brdu, okružen bujnim zelenilom sa ekskluzivnim prilazom hotelskoj privatnoj plaži, ovaj hotel gostima pruža maksimalno uživanje u mediteranskom duhu.

Nudimo vam nezaboravan i opuštajući odmor. U našem hotelu ćete iskusiti niz uzbudljivih doživljaja, osjetićete čari izvrsne kuhinje, kao i poseban ambijent ispunjen savremenim sadržajima i uslugom koja se prilagođava samom gostu.

Obližnja plaža i kristalno plavo more pozivaju vas na opuštajući boravak i nude vam čitavu lepezu kopnenih i vodenih sportova. Turistički i kulturni centar crnogorske obale, Budva, nalazi se na samo desetak minuta. Uske, živopisne uličice, ulični kafići i istorijski spomenici, čine ovaj grad na Rivijeri savršenom turističkom destinacijom. 

SVE INFORMACIJE O NAŠIM MJERAMA MOŽETE PROČITATI OVDJE

HIGHLIGHTS

Smješten u blizini plaže

Beach Club – bar i restoran na plaži

Internacionalna i mediteranska kuhinja

Panoramski bazen i bar na bazenu

Potpuno nova bašta sa otvorenim bazenom

Acquapura SPA centar sa saunama, parnim kupatilima, luksuznim tuševima i đakuzijem, koji se prostire na 1.500 m²

Casino sa živom igrom i Omaha pokerom uz uključeno piće tokom igre

Bezbroj aktivnosti i izleta u Budvi i okolini

Sala za seminare  i korporativne događaje

Idealna lokacija za vjenčanja

Direktni letovi iz Beograda

Fina kuhinja
Crne Gore

Gastronomski užici u našem hotelu

Uvjereni smo da se u odmoru može uživati samo ako ga osjetite svim čulima. Sada se možete radovati kombinaciji lokalnih, mediteranskih i internacionalnih jela koja za vas sa ljubavlju priprema naš iskusni šef kuhinje sa svojim timom. Neka mediteranski životni stil obraduje vaše nepce.

Savjet za uživanje: Započnite odmor šoljom predivne, aromatične kafe ili osvježavajućim koktelom u našem lobi baru kako biste ušli u raspoloženje za odmor.

Wellness i SPA

Čista relaksacija

Voda je osnovni element u našem prostoru namijenjenom za wellness. Ova činjenica se ogleda u našoj impresivnoj sauni i bazenu, kao i u brojnim SPA tretmanima i tretmanima ljepote. Naš SPA koji se prostire na 1.500 m² sadrži veliki prostor sa saunom i bazenom gdje ćete moći da se opustite, kao i prostor od 60 m² predviđen za fitnes u kojem možete da vježbate i riješite se tog viška energije.

Plaža i bazeni

Uživajte u predivnim plažama, našem „infinity“ bazenu i novoj bašti

Da li više volite da uronite u more tokom svog odmora iz snova ili da uživate u opuštajućem kupanju u jednom od hotelskih bazena? Ako volite obije stvari, Falkensteiner Hotel Montenegro je pravo mjesto za vas: na raspolaganju su vam unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i dodatni spoljašnji bazen u novouređenoj zelenoj bašti, ali takođe i ekskluzivan pristup obližnjoj privatnoj hotelskoj plaži.

Ponude u
Falkensteiner Hotel Montenegro

Bonus dobrodošlice

Zaronite sada u svijet za odmor koji vam nudi Falkensteiner!

Acquapura Spa Break

Pobjegnite od svakodnevnih briga, stresova, udahnite i opustite se u našoj oazi mira i uživanja, u Falkensteiner Hotels & Residences.

2=3 Specijal

Rezervišite 3, platite 2 noći!

Sobe i Apartmani u
Falkensteiner Hotel Montenegro

Comfort Soba

Naše sobe „Comfort“ nude veliki prostor od 25m2 za 2 osobe. Osim toga, one sadrže balkon, LCD TV, klima uređaj sa individualnom regulacijom, mini-bar, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene sa dva pojedinačna kreveta ili bračnim krevetom.

Pročitajte više OD 85,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Superior Soba

Kao i sve druge naše sobe, i sobe „Superior“ nude balkon i LCD TV, klima uređaj, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene krevetima za jednu osobu ili bračnim krevetom.

Pročitajte više OD 120,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Deluxe Soba sa Pogledom na More

Naše dvokrevetne sobe „Deluxe“ s pogledom na more imaju balkon, kao i LCD TV, klima uređaj, mini-bar, sef, telefon i besplatan Wi-Fi. Sve sobe su opremljene bračnim krevetom ili sa dva pojedinačna kreveta

Pročitajte više OD 105,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Junior Apartman

Prijatna atmosfera u prostoru od 60 m2. Opustite se na balkonu i uživajte u komforu ovog apartmana.

Pročitajte više OD 155,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Senior Apartman

65-100 m2 stambenog prostora za do 2 osobe. Spavaća soba s bračnim krevetom, jedna ili dvije kupaonice u svakom starijem apartmanu.

Pročitajte više OD 215,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa Jacuzzi

118m2 raspoređeno u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi i kupatilu sa tušem i jacuzzijem odvojenim staklenim zidom, balkonom 38m2 sa pogledom na more.

Pročitajte više OD 500,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa Saunom i Jacuzzi

187m2 na 2 sprata, podeljene u 2 povezane spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i balkonom, dnevni boravak i trpezarija sa čajnom kuhinjom i prostorom za do 4 osobe. Privatna sauna i vhirlpool.

Pročitajte više OD 900,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Royal Apartman sa 2 Spavac e Sobe

69-91m2 stambenog prostora za do 4 osobe sa 2 spavaće sobe, sopstvenim kupatilom, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom i prostranim balkonom.

Pročitajte više OD 600,00 €

Cijena po noćenju za dvije odrasle osobe

Podijeli svoje trenutke sa

@falkensteiner_hotels