Welcome Home!
Falkensteiner Hotels & Residences

Odmor iz snova: Wellness, sport ili romantični vikend

Falkensteiner ispunjava Vaše želje za odmor! Bilo da planirate obiteljski odmor na plaži ili u planinama, opuštajući bijeg sa svojim partnerom u oazu blaženstva i mira, sportski odmor s prijateljima ili gradski izlet u neku od najstarijih europskih metropola – Falkensteiner Vam nudi savršen odmor i odredište po mjeri za svaku fazu Vašeg života. Provedite Vaš odmor iz snova i doživite savršenstvo Falkensteiner Hotels & Residences. Welcome Home! 
 

AKTIVNO & SPORT

Nadahnuće za sport

Godišnji odmor za vas ne znači po cijele dane ljenčariti. Ne, vi želite u potpunosti iscrpiti svoje energetske zalihe i dati sve od sebe! Odabir sportske aktivnosti je na vama: bez obzira na to je li riječ o skijanju, skijaškom trčanju, hodanju po snijegu zimi ili penjanju, planinarenju i vožnji bicikla ljeti – zasigurno ćete pronaći nešto što vam u potpunosti odgovara!

Od ugodnih staza do izazovnih ruta, ovo su način i vrijeme da svoju kondiciju i izdržljivost podignete na sljedeću razinu.

PRONAĐITE VISE

UŽITAK

Uživanje u trenutku

Najviši standardi kvalitete s individualnim dodirom i ugodan osjećaj dobrodošlice kod nas se objedinjuju s brojnim mogućnostima odabira za odmor koje će ispuniti sve vaše želje. Putovanje ispunjeno užitcima, koje će goditi svim vašim osjetilima, te k tomu obuhvaća i više toga od vrhunskih kulinarskih doživljaja.

Iza Falkensteinerove filozofije krije se cilj ponude najvišeg stupnja udobnosti svakom gostu te, ovisno o destinaciji za odmor, kombinacije stapanja različitih kultura i stilova života u koncept pojedinih hotela.

PRONAĐITE VISE

ZABAVA

Doživite nešto novo

Godišnji je odmor vrijeme tijekom kojeg istražujete nova mjesta i iskušavate nove stvari. Zato naši hoteli ljeti i zimi nude bogat zabavni program: ljubiteljice i ljubitelji kulture, sportašice i sportaši te svi koji vole uživati kod nas će u svakom pogledu doći na svoje!

Pregledajte naše ponude, događaje i aktivnosti te otkrijte uživanje koje će vam osigurati zaista posebni trenuci godišnjeg odmora!

PRONAĐITE VISE

RELAKSACIJA

Pronađite svoju ravnotežu

Usporavanje je ključ tjelesne i duševne dobrobiti. Prebacite za jedan stupanj niže i usredotočite se na stvari koje vam gode! Uronite u vodene svjetove koje vam nudi naš Acquapura SPA te postignite stanje potpunoga, dubinskog opuštanja uz naše opuštajuće masaže i tretmane.

Mi ćemo se pobrinuti da opuštanje s vašeg odmora osjećate još dugo.

PRONAĐITE VISE

Top Ponude

STVARAMO NOVO MJESTO S 5 ZVJEZDICA

Provoditi vrijeme s našom obitelji je dragocjeno. Biti zajedno u čarobnoj zelenoj oazi na očaravajućoj Jadranskoj obali upravo je postalo još i bolje! Naš novodizajniran Falkensteiner Family Hotel Diadora čeka na vas. S više od 1.250 m2 zabavnog dječjeg svijeta, fantastičnim obiteljskim uslugama, novim sobama i apartmanima stvorenim za obiteljsko povezivanje, obiljem zabavnih aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, kao i novom recepcijom s igralištem, barom, restoranom i SPA područjem usmjereno je stvaranju savršenog mjesta pod suncem za obitelji.

Saznajte više

BORAVAK NA DUZE VRIJEME

Premjestite svoj ured na obalu. U našim potpuno opremljenim mobilnim kućicama naći ćete mjesta i mir za produktivan radni dan i opuštajuće noći na obali Zadra. Uživajte u mediteranskoj atmosferi, mirnim plažama za duge šetnje i istraživanju okolice biciklom. Posebno ističemo korištenje našeg Acquapura Thalasso & SPA u susjednom hotelu Clubu Funimation Borik, gdje se možete počastiti tretmanom lica ili tijela i masažom.

Saznajte više

#LOVETHESPIRIT

Uživajte u ekskluzivnim prednotima u hotelima Falkensteiner. Do 10% popusta za sve rezervacije.

Share your moments with

@falkensteiner_hotels