Welcome Home!
Falkensteiner Hotels & Residences

Odmor iz snova: Wellness, sport ili romantični vikend

Falkensteiner ispunjava Vaše želje za odmor! Bilo da planirate obiteljski odmor na plaži ili u planinama, opuštajući bijeg sa svojim partnerom u oazu blaženstva i mira, sportski odmor s prijateljima ili gradski izlet u neku od najstarijih europskih metropola – Falkensteiner Vam nudi savršen odmor i odredište po mjeri za svaku fazu Vašeg života. Provedite Vaš odmor iz snova i doživite savršenstvo Falkensteiner Hotels & Residences. Welcome Home! 
 

Top Ponude

Gledamo u budućnost

i već se sada radujemo novim iskustvima odmora

Unatoč tome što putovanje na odmor trenutačno nije moguće, naš je pogled svejedno uperen u budućnost i svim silama radimo na tome kako bismo vam uskoro mogli poželjeti dobrodošlicu u našim objektima. Tijekom ove godine očekuju vas novi koncepti i hotelski proizvodi koji će vaš sljedeći odmor učiniti jednostavno nezaboravnim. Radujte se novim kulinarskim doživljajima i spa-tretmanima koji će ispuniti sve vaše želje, novouređenim hotelskim područjima i programu aktivnosti u naših 30 hotela i rezidencija Falkensteiner koji će vas ostaviti bez daha. Dajte nam još malo vremena. Vidjet ćete koliko će se to čekanje isplatiti.

UŽIVAJTE SVIM SVOJIM OSJETILIMA

 

Najviši standardi kvalitete s individualnim dodirom i ugodan osjećaj dobrodošlice kod nas se objedinjuju s brojnim mogućnostima odabira za odmor koje će ispuniti sve vaše želje. Putovanje ispunjeno užitcima, koje će goditi svim vašim osjetilima, te k tomu obuhvaća i više toga od vrhunskih kulinarskih doživljaja. Iza Falkensteinerove filozofije krije se cilj ponude najvišeg stupnja udobnosti svakom gostu te, ovisno o destinaciji za odmor, kombinacije stapanja različitih kultura i stilova života u koncept pojedinih hotela.

 

Saznajte više

Vaš drugi dom na moru

Sigurna investicija u iznimnu kvalitetu života. Uz PREMIUM LIVING grupacije Falkensteiner uživat ćete u kombinaciji kvalitetne arhitekture, vrhunske infrastrukture i ekskluzivnih usluga. Bilo da je riječ o udobnom dodatnom prostoru za život ili unosnoj mogućnosti zarade.

#LOVETHESPIRIT

Uživajte u ekskluzivnim prednotima u hotelima Falkensteiner. Do 10% popusta za sve rezervacije.

Share your moments with

@falkensteiner_hotels