Provjerite razpoloživost

primite najpovoljniju cijenu sa nama
Icon package with airplane

Falkensteiner – Mjesto za savršen odmor

Odmor iz snova: Wellness, sport ili romantični vikend

WELCOME HOME

Falkensteiner ispunjava Vaše želje za odmor! Bilo da planirate obiteljski odmor na plaži ili u planinama, opuštajući bijeg sa svojim partnerom u oazu blaženstva i mira, sportski odmor s prijateljima ili gradski izlet u neku od najstarijih europskih metropola – Falkensteiner Vam nudi savršen odmor i odredište po mjeri za svaku fazu Vašeg života. Provedite Vaš odmor iz snova i doživite savršenstvo Falkensteiner Hotels & Residences. Welcome Home! 
 

0 pronađene ponude

Family Top

Čeka vas vaš sljedeći obiteljski odmor! Rezervirajte naš obiteljski paket za veselu djecu i sretne roditelje.

Čitajte više

Nogometni kampovi NK Hannover 96

Nogometni kamp Hannover 96 kombinacija je obiteljskog odmora i vrhunske škole nogometa za djecu. Dok se ostatak obitelji odmara uživajući u brojnim posebnostima Falkensteiner hotela, njihove namlađe očekuje aktivna zabava u Hannover 96 nogometnoj školi.

Čitajte više

ALPSKO-JADRANSKA-KUHINJA

Doživljaj ugode i zadovoljstva svim osjetilima

Za nas je godišnji odmor tek onda stvarno savršen kada kuhinja ispunjava obećanje koje daje ozračje. Ukusna jela i pića važan su sastavni dio filozofije odmora koju zastupa Falkensteiner. Naša alpsko-jadranska kuhinja dražesna je mješavina utjecaja različitih kultura i životnih stilova naših hotela na različitim lokacijama: presjek mediteranskog temperamenta i alpske tradicije, između janjetine i ribe, između mediteranske paste i južnotirolske juhe s okruglicama. Zdrava, inovativna i obogaćena posebnim specijalitetima iz raznih regija.

Ta raznolikost odražava se i na našoj vinskoj karti. Još samo pokoja riječ o našoj posluzi: pažljiva, ljubazna, uvijek nadohvat ruke, no uvijek nenametljiva i u pozadini.

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION BORIK

Najbolji obiteljski hotel u Hrvatskoj

Koja je čarobna formula za stvaranje omiljenog All inclusive obiteljskog kluba u Hrvatskoj?
Mediteranski štih, opsežan niz aktivnosti, prostrani vodeni svijet, unutarnji bazen i prekrasna uvala za plivanje. Kao da to nije dovoljno, u Falkensteiner Clubu Funimation Borik svojim gostima pružamo i fantastičan zabavni i sportski program, kao i vlastiti ekskluzivni Thalasso & SPA centar. Rezervirajte sada svoj boravak u našem All inclusive hotelu u Zadru!

Funimation Borik

FALKENSTEINER RESORT CAPO BOI

The first Premium Family Resort

Raj u malom na južnoj obali Sardinije. Čaroban položaj u uvali okruženoj stijenama s pješčanom plažom. Podvodni svijet pozdravit će vas svojim raskošnim bojama, smješten u srcu zaštićenog područja prirode, pred samim kućnim pragom. Infinity Relax-Pool ponosno dominira cijelim kompleksom pružajući pogled na prostranstva kristalno bistrog mora. 

Capo Boi

Spirit Club

#LOVETHESPIRIT

Uživajte u ekskluzivnim prednotima u hotelima Falkensteiner. Do 10% popusta za sve rezervacije.

Share your moments with

@falkensteiner_hotels