Nezaboravni momenti

JEDAN HOTEL – PREGRŠT MOGUĆNOSTI

Zahvaljujući svojoj atraktivnoj lokaciji na obali Crne Gore, Hotel Montenegro je idealna polazna tačka za brojne aktivnosti, kako u samom hotelu, tako i u neposrednoj blizini. Animacija za decu i odrasle, sport, ekskurzije ili kazino (vođen od strane spoljnog partnera) – svačiji ukus može biti zadovoljen.

Zabava

U hotelu Hotel Montenegro Vam svakako neće biti dosadno –tim profesionalnih animatora pruža zabavu i djeci i odraslima. U kazinu (koji je vođen od strane spoljnih partnera) gosti stariji od 18 godina mogu da okušaju sreću tokom celog dana. A na samo pet minuta od hotela možete naći i puno opcija za dobru kupovinu.

Sport

Kako unutar tako i van hotela, čeka Vas bogat sportski program kao i program aktivnosti. Bilo da je u pitanju vježbanje u teretani, ronjenje, pešačenje ili džogiranje u okolini hotela – sve Vaše želje biće ispunjene.

Ekskurzije

Otkrijte Crnu Goru! Uz naše savete za neku od uzbudljivih ekskurzija i obilazaka Vaš odmor će biti nezaboravno iskustvo: od nacionalnih parkova do istorijskih spomenika kulture i predivnih prirodnih pejzaža, Crna Gora nudi mogućnosti za svačiji ukus.

Plaža & More

Plaža, koja je udaljena samo 200 metara od hotela, privlači goste svojim mekanim pijeskom i kristalno plavom vodom.