Opustite se u području SPA i Wellness sadržaja

Vrijeme za opuštanje

Gubite osjećaj za vrijeme kada ste u našem Acquapura SPA centru. Voda je ključni element naše zone blagostanja. To se ogleda u impresivnoj sauni i bazenu, kao i u brojnim SPA i kozmetičkim tretmanima. U našem SPA centru površine 1.500 m² naći ćete veliku saunu i bazen u kojima se zaista možete opustiti, područje sa sadržajima za fitnes na površini od 60 m², gdje možete utrošiti višak energije.
 
Ne zanima Vas samo opuštanje u saunama; želite da Vam se još ugađa? Onda imamo pravu stvar za Vas u našim prostorijama za tretmane: ekskluzivne masaže i kozmetički tretmani, kao i obloge i kupke koje pogoduju Vašem zdravlju. Priuštite sebi potpunu relaksaciju tokom odmora i doživite nezaboravan boravak u Falkensteiner Hotelu Montenegro!

Zdravi i aktivni kada ste na odmoru

Crna Gora je čuvena po kristalno čistoj morskoj vodi. Ali, Vi više volite da plivate u bazenu? Nema problema! Veliki unutrašnji i vanjski bazeni nude Vam efikasnu mogućnost da budete u kondiciji. A ako ipak želite da pođete do plaže, ona se nalazi na samo 200 metara od hotela.

Čak će se i ljubiteljima sporta isplatiti boravak u našem hotelu. U fitnes centru površine 60 m² možete da birate sprave iz moderne opreme za fitnes i da uživate u pogledu na more dok vježbate.

Osim toga, možete da rezervišete termine dodatne sportove kao što su vožnja kajaka, ronjenje, jedrenje na dasci i još mnogo toga uz doplatu.

Ako želite da se opustite, idealna je ležerna šetnja duž zaliva ili šetnja slikovitim ulicama Starog grada. Volite li više pješačenje u planinama? Onda istražite izuzetne planinarske staze i prekrasnu prirodu Crne Gore.

Najviši nivo blagostanja

Ljeti, tople noći Vas mame da uskočite u otvoreni đakuzi. Uživajte u zvjezdanoj noći uz slani morski povjetarac! Ili smiraj dana provedite uz toplu biljnu kupku ili ekskluzivnu masažu i uživajte u izvanrednom pogledu na more iz našeg SPA centra.

Čak i kada su noći hladnije, Crna Gora je i dalje idealna destinacija za odmor. Tokom dana uživajte na suncu uz more a uveče se prepustite ugađanju u našem luksuznom SPA centru Acquapura.

Boravak u opuštajućim parnim sobama, umirujuće masaže i kozmetički tretmani učiniće da prelaz u hladnije mjesece bude prijatno iskustvo.

Preporučujemo Vam da unaprijed rezervišete SPA tretmane kako biste mogli da osigurate željeni termin. Biće nam zadovoljstvo da Vam u svakom trenutku rezervišemo termin i napravimo predrezervacije putem e-maila.

SPA centar

  • Svakog dana 8:00– 21:00 


Teretana

  • Svakog dana 8:00– 21:00