Uživajte u suncu i moru u Budvi

Nezaboravan odmor na moru u Crnoj Gori

Kompletno renoviran 2019. godine, hotel Falkensteiner Montenegro nudi svojim gostima opuštajući, ali i aktivan odmor u kategoriji sa 4*. Smješten je na malom uzvišenju usred živopisnog mediteranskog krajolika sa kojeg se pruža pogled na Jadransko more u blizini grada Budve.

Jedinstveno okruženje

Privatna plaža našeg hotela u Budvi, koja je dio čuvene plaže Bečići, udaljena je samo 200 metara od hotela. Zaronite u kristalno čistu vodu i uživajte u jedinstvenom okruženju sa naše zlatne šljunkovite plaže. Radi vašeg komfora, obezbijedili smo, naravno, besplatne ležaljke i suncobrane.

Kvalitet morske vode u ovom kraju je izuzetno dobar i osvježavajući u vrelim ljetnjim danima, dok će veliki broj aktivnosti na vodi oduševiti čak i one koji su navikli da za svoj odmor budu izuzetno aktivni.U Falkensteiner-u posebnu pažnju poklanjamo kulinarskom doživljaju koji će nadmašiti vaša očekivanja. Ovdje možete pronaći kombinaciju lokalnih, mediteranskih i internacionalnih jela, koje je brižljivo pripremio naš iskusni šef kuhinje sa svojim timom.

U našem Acquapura SPA centru, koji se prostire na 1.500 m², pronaći ćete veliki broj sauna i bazena gdje se zaista možete opustiti, kao i fitnes centar na površini od 60 m² gdje možete utrošiti energiju.